Gaat u mee naar Banneux

In dit jaar van Barmhartigheid

gepubliceerd: donderdag, 14 april 2016
Gaat u mee naar Banneux

Al vele jaren gaan we vanuit Haastrecht en Schoon­hoven voor één dag naar Banneux, een bedevaart­plaats in België (voorbij Luik), waar Maria verschenen is aan Mariette Beco.

We gaan op de vrijdag na Hemelvaartsdag, vrijdag 6 mei. We vertrek­ken wij ’s morgens om half 7 vanaf de kerk in Haastrecht en rond kwart voor 7 vanaf de kerk in Schoon­hoven. We hopen om ca. 11.00 uur aan te komen in Banneux. Daar hebben we dan de Eucharistie; er is de mogelijkheid om de kruisweg mee te bidden en er is een afsluitende gebeds­viering met ziekenzegen, met andere pelgrims. We vertrek­ken weer uit Banneux om 16.15 uur.

Zowel op de heen­reis als op de terugreis maken we een stop in een AC restaurant voorbij Weert. Daar kan ieder op eigen rekening iets gebrui­ken. De kosten voor de busbedragen 40 euro per persoon.

Gaat u dit jaar ook mee in dit jaar van Barm­har­tig­heid? Maria is de moeder van Barm­har­tig­heid. Zij wil het lijden verlichten. Er is daar een bron van water. Maria vraagt om te komen bidden. We bidden in de bus het morgengebed van de kerk en de rozenkrans

Meldt u aan en ga mee op bedevaart!