Nieuwsbrief restauratie Haastrecht juni 2016

gepubliceerd: woensdag, 15 juni 2016

In en rond onze kerk in Haastrecht wordt momenteel hard gewerkt aan de fundamenten van het gebouw. Om u op de hoogte te brengen over de voortgang van de werkzaamheden is een nieuwsbrief verschenen.

“In het voorjaar hebben wij u per brief geïnformeerd over de start van de funderings­werk­zaam­heden van ons mooie kerkgebouw. Tevens hebben wij u gevraagd deze restauratie financieel te ondersteunen door middel van het sponsoren van een paal. In deze Nieuwsbrief geven wij u inzicht in de uitvoering en de stand van zaken met betrekking tot de sponsoractie.”

Nieuwsbrief restauratie Haastrecht juni 2016