Bedevaart naar Klein Lourdes

gepubliceerd: maandag, 29 augustus 2016
foto: Joke Laan
Bedevaart naar Klein Lourdes

Veel mensen zullen de weg naar Lourdes vinden. Maar niet iedereen kan zomaar even naar Lourdes. Gelukkig is er ook dichterbij een mogelijkheid, namelijk in Tienray (Noord Limburg), de enige officiële Lourdes-bedevaart­plaats van ons land.

In 1888 werd een kopie van de grot van Lourdes nagebouwd in de kerk. Dagelijks komen pelgrims naar deze grot om er te bidden en hun intenties neer te leggen. Het vertrouwen in Maria’s bijstand, als voorspreekster naar haar Zoon Jezus, is nog springlevend. Deze bedevaart wordt mede begeleid door Mgr. E. de Jong, hulpbisschop van Bisdom Roermond.

Het vertrek naar Klein Lourdes is om 7.45 uur vanaf Wal 61, Schoon­hoven. We verwachten om ± 18.00 uur weer in Schoon­hoven te zijn.

De kosten bedragen € 30,00 p.p. incl. lunch en koffie/thee. Dit wordt afgerekend in de bus.

Inlichtingen en opgave

• Mw. Monique Stouthart, tel. 0182 - 35 73 74