Landelijke ontmoetingsdag Mothers Prayers

Zaterdag 5 november • 10.00 uur • Utrecht

gepubliceerd: woensdag, 19 oktober 2016

Landelijke ontmoetingsdag Mothers PrayersOp zaterdag 5 november nodigen we moeders en andere vrouwen met een moederhart uit op de landelijke open dag van Mothers Prayers, voor kennismaking met Mothers Prayers en voor ontmoeting en inspiratie van biddende moeders in Nederland.

U bent welkom voor deze landelijke dag in Utrecht, vanaf 10.00 uur. Om 10.30 uur zal er iets verteld worden over de spiri­tua­li­teit van Biddende Moeders en er zal stilgestaan worden bij de woorden “Vraag om een zachte, liefdevolle houding!” Daarna is er lunchpauze (s.v.p. zelf lunchpakket meenemen). Om 13.00 uur begint het gebedsuur waarin we bidden voor onze kinderen. Om 14.45 uur is er een afsluitende H. Mis met Mgr. Woorts, hulpbisschop van Utrecht.

Biddende Moeders heeft zich over de hele wereld verspreid. Ook in onze parochies komen moeders regelmatig bij elkaar om voor hun kinderen te bidden. Wie meer wil weten of mee wil gaan kan zich aanmelden bij Monique Stouthart (mstouthart@kerkmail.nl).

Meer informatie

Meer informatie over Mothers Prayers staat op de speciale web­pagina op deze website:

Of op de speciale website: