Allerheiligen en Allerzielen

gepubliceerd: vrijdag, 21 oktober 2016
Allerheiligen en Allerzielen

Op dinsdag 1 november vieren we het feest van Aller­heiligen. Met dit feest is de gedachtenis van Allerzielen verbonden op woensdag 2 november. We zijn een gemeen­schap van gelovigen. We vergeten niemand. We eren God in al die mensen in wie Hij ten volle heeft kunnen werken en we bidden dat God alle mensen tot het volle geluk mag brengen in het Hemels Vaderhuis.

Het hoogfeest van Aller­heiligen, dat we als een zondag vieren (!), vieren we in Haastrecht op dinsdag­morgen om 9.00 uur en in Schoon­hoven op dinsdag­avond om 19.30 uur.

De gedachtenis van Allerzielen vieren we in Schoon­hoven op zondag­avond 30 oktober om 19.00 uur en in Haastrecht op de eigenlijke dag, op woensdag­avond 2 november om 19.30 uur. We zullen met het aansteken van de kaarsen onze dierbaren gedenken. Iedereen is welkom om zijn/haar dierbare overledenen te komen gedenken. De nabestaanden van de overledenen in het afgelopen jaar worden persoonlijk uitgenodigd. Na de viering drinken we samen koffie.

Vieringen op een rijtje

zondag 30 oktober 19.00 uur Schoon­hoven Allerzielen­viering