Oplevering van de restauratie

Dinsdag 1 november • 11.00 uur • Pastorie Haastrecht

gepubliceerd: zaterdag, 22 oktober 2016
Oplevering van de restauratie

Na een periode van zes maanden zijn de restauratie­werk­zaam­heden aan onze Barnabas­kerk afgerond. Met trots en dankbaarheid kunnen wij u laten weten dat de kerk weer is geschilderd, nadat de fundering en de kerkkap­constructie zijn hersteld.

Nu de werkzaamheden zijn voltooid, willen wij het eindresultaat en de oplevering van de werkzaamheden met een feestelijk tintje markeren op dinsdag 1 november om 11.00 uur. Uw aanwezigheid hierbij stellen wij zeer op prijs.

Inloop met koffie: vanaf 10.30 uur in de grote zaal van de pastorie. Na afloop bent u uitgenodigd voor een drankje in Cultureel Centrum Concordia.

De leden van het kerk­bestuur van de Sint Barnabas­parochie Haastrecht hopen u te mogen begroeten op dinsdag 1 november 2016.