Adventsavonden

Donderdagen 8 en 15 december

gepubliceerd: maandag, 28 november 2016

De Advent is een sterke tijd waarin we ons voor­bereiden op Kerst. Om ons te helpen binnen te gaan in deze tijd en te groeien in verlangen naar de komst van Christus, zijn er twee advents­avonden, 8 en 15 december.

Op donderdag 8 december beginnen we, vanwege het feest van Maria Onbevlekte Ontvangenis, met de Eucharistie­viering in de Bartholomeus­kerk te Schoon­hoven om 19.30 uur. Daarna is er koffie in ‘De Overkant’ en zal de pastoor een lezing houden. Vervolgens zullen we met elkaar in gesprek gaan. We sluiten de avond af met gebed.