Parochiekerk Schoonhoven - 15 december - 20.00 uur

foto: Echt Mooij fotografie
foto: Echt Mooij fotografie
Bijzondere uitvoering van de MESSIAH

Op vrijdag 15 december 2017 organiseert Rotaryclub Schoon­hoven een bijzondere uitvoering van het meesterwerk Messiah van Georg Friedrich Händel. Dit unieke concert zal plaatsvinden in de prachtige H. Bartholomeus­kerk aan Wal 63 te Schoon­hoven. De aanvang is 20.00 uur.

De Messiah vertelt het levensverhaal van Jezus Messiah. Een verhaal vol passie, vuur en goddelijke opoffering. Georg Friedrich Händel componeerde dit oratorium in 1741 voor koor, orkest en solisten. Nog steeds geniet het publiek anno 2017 van de prachtige aria’s en koren, onder andere van het wereldberoemde Hallelujah-koor. Mede­werking aan dit concert wordt verleend door het professionele ensemble Ribattuta Musica in een kleine, authentieke bezetting. Artistiek leider en dirigent van Ribattuta Musica is Dick Duijst.

Rotary Schoon­hoven is een maat­schappelijk betrokken serviceclub en levert graag een positieve bijdrage aan de samenleving. De netto opbrengst van deze prachtige muzikale avond is daarom bestemd voor de inter­nationale organisatie Mercy Ships, een medische hulp­organisatie voor hulp aan de allerarmsten in Afrika.

U kunt nu al kaarten bestellen om verzekerd te zijn van een plaats bij de Messsiah via de website www.rmusica.nl. De kaarten kosten in de voorverkoop € 27,50 p.p. plus € 1,21 administratie­kosten (aan de zaal € 35 p.p.).

Wacht niet te lang, bestel en beleef de ultieme kerstuitvoering op 15 december a.s.