Kerstspel

Doe jij mee? meld je aan!

gepubliceerd: woensdag, 29 november 2017

Op Kerst­avond zondag 24 december om 19.00 uur is er in de kerk weer een kertspel. Wil jij dit jaar meedoen? Geef je dan snel op.

We zullen zoals voorgaande jaren een kerstverhaal voorlezen en de kinderen zullen daarbij het verhaal uitbeelden. De kinderen hoeven geen tekst te leren, maar luisteren naar het verhaal en spelen hun rol. Daarnaast zullen we weer de bekende kerstliederen zingen.

Aanmelden kan tot en met 3 december:

Repeteren

Het is belangrijk dat je kunt komen oefenen. Dat hebben we gepland van 18.45 tot 19.30 uur op:

• woensdag 13 december
  • maandag 18 december
  • vrijdag 22 december

Generale repetie

De generale repetitie is op zaterdag 23 december van 18.45 tot ongeveer 19.45 uur

De jongste kinderen (die meedoen als schaapje) mogen steeds meekomen, maar zij hoeven maar 2 keer te komen (1 x in overleg + generale)

Op 23 december wordt iedereen zeker verwacht!

Als je niet meedoet, ben je natuurlijk wel van harte welkom om te komen kijken!

Samen hopen we er weer een mooie Kerst­avond van te maken.