Kerken in actie

Product van de maand: rijst of macaroni

gepubliceerd: woensdag, 31 januari 2018

Elke maand een ander product om het voedselpakket van Voedselbank IJssel en Lek aan te vullen. Begin oktober vorig jaar is de Voedselbank IJssel en Lek officieel geopend.

Meerdere kerken zamelen maandelijks een bepaald product in als aanvulling op de voedselpakketten. Ook aan onze parochies is gevraagd om dat te doen. Vanaf februari willen wij ons aansluiten bij deze actie.

Voor de inzameling staat er een krat achter in de kerk op zaterdag / zondag 3 en 4 februari. Het product van de maand februari is een pak rijst of een pak macaroni. Vanzelfsprekend maakt het niet uit welk soort of merk rijst en/of deegwaren u geeft.