kruisweg op vrijdag

Schoonhoven - 14.30 uur

gepubliceerd: vrijdag, 16 februari 2018

In de Veertigdagentijd wordt elke vrijdag om 14.30 uur de kruisweg gebeden. Deze eeuwenoude devotie veroudert nooit. Evenals de rozenkrans. In alle eenvoud voeden deze het gelovig hart, omdat ze ons meenemen naar de kern van verlossing. De Heer zelf laat zich vinden in het bidden van de Kruisweg. Zijn aanwezigheid is telkens weer nieuw. Bovendien raken wij mensen nooit uitgedacht over en uitgekeken op het lijden, sterven en verrijzen van Jezus.
Aansluitend bidden wij de Rozenkrans van de Goddelijke Barm­har­tig­heid.

Op Goede vrijdag wordt in Schoon­hoven om 13.30 uur de kruisweg gebeden en in Haastrecht om 15.00 uur