Sobere maaltijdbijeenkomst

Schoonhoven, 3 vrijdagen in de Veertigdagentijd

gepubliceerd: vrijdag, 23 februari 2018
Sobere maaltijdbijeenkomst

In de tijd van voor­bereiding op Pasen, ook wel de vastentijd genoemd, zijn er in Schoon­hoven drie sobere maaltijds­vieringen. Het gaat om een eenvoudige maaltijd, met alleen soep, brood en koffie, thee of melk.Er zijn ook momenten van bezinning. We zingen samen enkele liederen. Ook kunnen we iets van ons geloof met elkaar delen (in alle vrijheid).De maaltijden zijn steeds van 18.00 tot ongeveer 19.15 uur.
Er zijn geen kosten aan verbonden! Wel is er een collecte voor een goed doel.

Data

U kunt aan één of meerdere maaltijden deelnemen. Het is voor iedereen. U kunt ook komen met het hele gezin. De maaltijden zijn op:

• vrijdag 2 maart in ‘De Hoeksteen’
  • vrijdag 9 maart in ‘De Bron’ (Willige Langerak)
  • vrijdag 16 maart in ‘De Overkant’ (Wal 34)

Opgave

Opgave kan via de intekenlijst die in de kerk ligt of bij Ton Seppen, tel. 0182 384728 of via mail: ton.seppen@zonnet.nl (graag uiterlijk 2 dagen voorafgaand aan de sobere maaltijd i.v.m. het aantal deelnemers).