Kerken in actie

Product van de maand: vlees of vis in blik

gepubliceerd: maandag, 26 maart 2018
Kerken in actie

Elke maand wordt een ander product ingezameld om het voedselpakket van Voedselbank IJssel en Lek aan te vullen. In de maand maart wordt vlees of vis in blik gevraagd. Elke soort, smaak of merk van harte welkom!

Begin oktober vorig jaar is de Voedselbank IJssel en Lek officieel geopend. Meerdere kerken zamelen maandelijks een bepaald product in als aanvulling op de voedselpakketten. Ook wij doen mee an deze actie.

Voor de inzameling staat er een krat achter in de kerk op de eerte zaterdag en zondag van de maand.