Lezingen over de Lijkwade en de toewijding tot Maria

gepubliceerd: woensdag, 28 maart 2012
Lezingen over de Lijkwade en de toewijding tot Maria

Louis-Marie Grignion de Montfort

Donderdag 12 en 19 april na de ochtendmis van 9.30 uur zal pater Peeters, pater Monfortaan, in De Overkant (Wal 34) 2 lezingen verzorgen over de toe­wijding aan Maria volgens de spiri­tua­li­teit van Louis-Marie Grignion de Montfort.

Lijkwade van Turijn

Dinsdag 24 april om 20.00 uur in De Overkant (Wal 34, Schoon­hoven): Lezing over de Lijkwade van Turijn door pastoor J. Smith uit Leiden. Van april t/m augustus 2012 wordt een tentoon­stelling gehouden over de Lijkwade in de Sint-Jans­kathedraal van ’s-Hertogen­bosch.