Koninklijke onderscheiding voor Riet Mensch

gepubliceerd: dinsdag, 13 september 2011

Tijdens de mis op zondag 11 september is, door de burge­meester van Bergambacht dhr. A van Erk, aan mw. Riet Mensch een koninklijke onderscheiding uitgereikt. Zij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Mw. Riet Mensch krijgt deze onderscheiding voor meer dan 25 jaar belangeloze en vrijwillige inzet voor de parochie: o.a. voor het bijhouden van de ledenadministratie, de actie kerkbalans, het functioneren als aanspreekpunt voor parochianen en voor de verzorging van de huishouding van de pastoor.

Zij wordt hierin op de achtergrond, maar wel met volle mede­werking, gesteund door haar man Herman Mensch.