Wandeling langs het Kerstverhaal

gepubliceerd: zondag, 13 december 2015
Samenwerkende kerken in Haastrecht (HAPIS)

Dinsdag­avond 22 december organiseren de samen­werkende kerken in Haastrecht (HAPIS) een wandeling langs verschil­lende scènes van het kerst­verhaal. Een wandeling voor en door jong en oud langs diverse plekken en kerken in het centrum van Haastrecht. Zo kan het kerst­verhaal worden beleefd en de blijde bood­schap worden gehoord.

Er wordt voorge­dragen, toneel­ge­speeld, gezongen en gemusi­ceerd. Leden en koren van de verschil­lende kerken zetten zich in om het kerst­verhaal levend en bereikbaar te maken voor iedereen. De start is mogelijk tussen 18.00-18.45 uur bij de ingang van de Liezeborgh aan de Liezeweg in Haastrecht.

Daar wordt de route uitge­reikt en kan en groeps­gewijs aan de wandeling worden begonnen

Na de wandeling wordt er choco­lademelk en glühwein geschonken in de zaal van de Gerefor­meerde Kerk, die we om in het verhaal te blijven ‘herberg’ noemen.