Oecumenische gebedsviering Haastrecht

Week van gebed voor de eenheid

gepubliceerd: dinsdag, 12 januari 2016

In deze week willen we als kerken van Haastrecht een oecumenische gebeds­viering houden op zondag­avond 17 januari om 19.00 uur in de Gereformeerde Kerk, Hoogstraat 136 te Haastrecht.

In deze gebeds­viering staat het thema: “Het woord is aan jou” centraal. De voor­gangers van de vier Haastrechtse kerken, die samenwerken in het Hapis: pastoor J. van der Mee, ds. A. van Alphen, pater L. Bos en ds. J. Huttenga zullen een bijdrage leveren.

Rond het thema zullen we uit de Bijbel lezen, bidden en zingen, want zingen is tenslotte dubbel bidden, zoals de traditie leert. Weet u welkom, want als “het woord aan ons is”, telt elke stem.

Na de gebeds­viering is er koffie in de zaal van de kerk om elkaar als mensen van verschillende kerken te ontmoeten.