KISI Kids musical

Zondag 13 maart • Lilli en de ongelofelijke comeback

gepubliceerd: zaterdag, 13 februari 2016

Op zondag 13 maart 2016 om 16.00 uur in het Bastion kunnen we weer genieten van een musical van de KISI-kids. Al twee maal eerder hebben wij hen uitgenodigd omdat zij op een hele aansprekende wijze met muziek, dans en kleurrijke kostuums het blijde nieuws van Jezus willen doorgeven.

In de musical ‘Lilli en de ongelofelijke comeback’, staat de Paasbood­schap centraal. Kinderen met hun ouders en allen, die de bood­schap van Jezus die leeft willen horen, zijn van harte welkom.